Güven acı-rica

Düzenleyen:
Güven acı-rica

SPOR Haberleri

Takıma sonuna kadar güvendiğini söyledi. Transferdeki kötü sicilin acı verdiğini ifade etti. Bazı oyuncuların haksız eleştirildiğini belirtti

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulübün dergisinde önemli noktalara işaret etti. Gelecekteki sorunların yansımasını, şu anki durumu ve gelecekle ilgili planlarını vurgulayan Yanal’ın yazısını üç ana başlıkta değerlendirmek mümkün. 
“Her ne kadar işler istediğimiz gibi gitmese, zorluklar yaşasak da bilinmeli ki takımıma sonuna kadar güveniyorum. İnişli çıkışlı grafikler yaşayabiliriz. Buna ‘emekleme dönemi’ de diyebiliriz. Takımımızı herkesin kucaklaması gerekiyor. Finalde takımını sahiplenen, sabreden ve umutlu olanlar kazanacaktır” ...
İnce eleyip sık dokuduk
“Geçmişteki kötü transfer sicilimiz, kaybolan itibarımız hareket alanımızı daralttı. Kulübümüzün karşılaştığı bu acı durum transfer politikamızı yeniden şekillendirmemize neden oldu. İnce eleyip sık dokuyarak kulübümüzün mali yapısını sarsacak transferlere yönelmedik”... “Trabzonsporumuz saha sonuçlarında eleştiri alacaktır. Unutulmamalı ki takım uzun süredir kan kaybetmiş. Dağılmış bir yapıyı bir anda toparlamak zor. Zaman zaman bazı futbolcularımıza yönelik çok anlamsız ve abartılı şekilde haksız eleştiri yapılmakta. Ricam eleştirilerin yapıcı ve motive edici olmasıdır.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...