Güneş'e tutuldu! James Rodriguez gelmeden önce sorup soruşturuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Güneş'e tutuldu! James Rodriguez gelmeden önce sorup soruşturuyor

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın transfer etmek için büyük çaba harcadığı James Rodriguez, Şenol Güneş'i araştırdıktan sonra siyah beyazlı formayı giymek için ikna oldu.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın bu sezonki transfer bombalarından olması beklenen James Rodriguez artık siyah beyazlı formaya çok yakın. Her iki tarafın anlaşmasında yıllık ücret konusundaki fark engel teşkil ediyordu. Siyah beyazlı yönetim, başarı bonuslarını artırarak Kolombiyalı yıldızı yıllık 5 milyon avrodan vazgeçirdi. James Rodriguez’in ikna olmasında Şenol Güneş’in payı büyük. Kolombiyalı yıldız, Beşiktaş’ın ilgisinden sonra tecrübeli teknik adamı araştırıp, futbol anlayışı hakkında bilgi edindi.

10 NUMARA HOCA

Şenol Güneş’in ofansif oyun anlayışa sahip olması James Rodriguez’in de çalışmak istediği teknik direktörlerde aradığı en önemli özellik. Bunun yanı sıra, tecrübeli çalıştırıcının 10 numaralı sistemi de uygulaması Kolombiyalı yıldızı memnun etti. Yetenekli oyuncunun en çok hoşuna giden ise Şenol Güneş’in, yıldız oyuncularla çok iyi anlaşması ve onlardan iyi performans alabilmesi oldu. Menajerine talimat veren Rodriguez, görüşmelerin hızlanmasını istedi.

BEKLERİN ZAFERİ

Beşiktaş’ta cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacak maçın hazırlıkları devam ediyor. Siyah beyazlıların dün kondisyon ve taktik çalışmaların ardından minyatür kale turnuvası yaptı. Turnuvayı kazanan, Rosier ve Masuaku’nun takımı oldu.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...