Güneş şampiyonluk anonsunu yaptı

Düzenleyen:
Güneş şampiyonluk anonsunu yaptı

SPOR Haberleri

“Futbolcular numarayla çağrıldı ama ben ilk sıraya taraftarımızı koyuyorum. Umarım bu coşku heyecan devam eder”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önceki günkü kutlamalarda çocuklar gibi şen, mutlu ve başarmanın gururu içindeydi. Eğlendi, üçlü çektirdi, sevincini hiç gizlemedi… Tören sonunda da taraftarın hakkını verdi. Güneş, şampiyonlukta alınlarının ak olduğunu belirterek “Başımız da dik. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Kutlamalarda bütün futbolcular numaralarıyla çağrıldı ama ben bir numaraya taraftarı koyuyorum. Onlar Beşiktaş’ın sembolü, gururu. Onların da gurur duyacağı bir takım var. Umarım ki; buradaki coşkuyu, heyecanı ve güç vermeyi seneye de yansıtıp şampiyon oluruz” dedi.
Yeni sezon dileği
Güzel bir yarış olduğunu ifade eden Güneş “Tüm takımlar iyiydi. Biz daha iyiydik şampiyon olduk. Şampiyonluk hayırlı olsun. Bu yıl için her şey bitti acısıyla güzellikleriyle. İnşallah seneye daha güzel bir yarış olur” diye konuştu. 

Şampiyonluk ilanı-II
2011 süreci sözlü olarak hatırlatılırken bu kez ilanlı mesaj verildi… Şenol Güneş’in Beşiktaş’ta yaşadığı şampiyonluk sonrası ilan verildi… Kutlama ilanını Trabzonspor’un geçmiş dönemlerinde yöneticilik yapmış Ahmet Ağaoğlu, Ali Kemal Başaran, Ali Sürmen, Hüseyin Örs, Hayrettin Hacısalihoğlu, Köksal Sadıklar, Metin Atasoy ve Onur İncehasan gibi isimler Güneş’in şampiyonluğunu kutladı. İlandaki açıklamada dikkat çekici ibare “Şenol Güneş’in başarılarla dolu kariyerinde Süper Lig’deki 2. Şampiyonluğunu kutluyoruz” ifadesiydi. 

Güneş şampiyonluk anonsunu yaptı

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...