Güneş rakiplerin maçlarına bakmıyor

Düzenleyen:
Güneş rakiplerin maçlarına bakmıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın teknik patronu, “Kalan maçların hepsini alıp şampiyon olmak istiyoruz, yarışa böyle bakıyorum” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası, “Galibiyeti hak eden takımdık; baştan sona kadar. Gençlerbirliği dirençliydi, agresif oynadı hatta fazlasıyla agresif oynadı. 15 dakikada 15 faul yapıldı, maç çok durdu. Temaslı oyunlarda akıcılık kesildi” derken, “Sonrasında değişiklikler yaptık. Santrayı bile geçemediler” sözlerini kullandı. “4 puan kaybetmiştik. Puan ve moral açısından olumlu oldu” diyen Güneş, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Her takımın motivasyonu bize karşı çok yüksek. Beşiktaş iyi oynuyor, iyi oyuncuları var diye konuşuldukça motivasyon kendiliğinden ortaya çıkıyor. Daha çok çalışmamız gerekiyor” açıklaması yaptı. 
Elimi öpmeye geldi!
“Şampiyonluk geliyor mu?” diye sorulan Şenol Hoca, “Taraftarlar her şeyi konuşabilir, yorumcular her şeyi yazabilir. Biz işimizi yapacağız” vurgusu yaparken, “Rakipler kaybetse, biz de kazanamasak yine şampiyonuz ama böyle düşünmek doğru değil. Rakiplerin kaybının önemi var ama biz her maçı kazanmak durumundayız. Rakipler kaybettiği için değil, biz kazandığımız için şampiyon olmalıyız. Öndeyiz ve burada kalmak istiyoruz. 8 maçı da kazanmak istiyoruz. İlk maçımızdan itibaren buna başlamak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Ümit Özat’la yaşanan gerginliği sorulan Güneş, “O cüssesiyle galiba elimi öpmeye geldi” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...