Güneş: Bursaspor kazanmayı hak etti ama...

Güneş: Bursaspor kazanmayı hak etti ama...

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'u 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in sözleri;

"Kısa bir zamanda buraya geldik Avrupa maçı sonrasında. İlk defa bir takım bize üstün oldu ve kazanmaya yakındı. Bursaspor kazanmayı hak etti diye düşünüyorum, ama biz kazandık. Rakibi kaçırdık, pozisyon verdik. Oyun üstünlüğü rakipteydi. Geçen sene de Bursaspor taçtan gol yemişti benim zamanımda, bugün de taç sonrası paslarla kazandık. Bursaspor'un bu şanssızlığı. Bu da bizim şansımız. İlk defa böyle bir şey oldu. Bu maçın kıymetini bilmek zorundayız. Rakibe daha az pozisyon veren ve daha çok pozisyona giren bir takım olmak zorundayız. Bu maçı unutmayacağız"

"BASINDAKİ ARKADAŞLAR KAŞIYORLAR, DOĞRU YAPMIYORLAR"

"Herkesten memnunum. Basındaki arkadaşlar kaşıyorlar, doğru yapmıyorlar. Bir akıcılık var şu anda. Kenarda bekleyen arkadaşlara da. Oyuncunun oynamadığı zaman niyetinin sahaya yansıdığını düşünüyorum. O temiz niyet olmasa Allah size yardım etmez. Kalite eksik olduğunda da, arada bir şansa maç kazanırız"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...