Güçlü ve kararlı

Güçlü ve kararlı

SPOR Haberleri

Geçen sezon hedefleri belirlemekten çekinen, hafta hafta giden bordo mavililer bu sezon ise şimdiden “şampiyonluk” dedi

Sezona “fırtına gibi” giren takımın adı Trabzonspor. Geçen sezon kötü gidiş sonrası takımın başına Abdullah Avcı’yı getiren ve belli bir noktaya kadar gelen bordo mavililer hedeflerinin uzağında kalmıştı. Şampiyonluk söylemi dillendirilmiyor, hafta hafta gidiliyor ve uzun vadeli bakış açısından uzak duruluyordu. Bu sezon ise çok farklı bir durum var. Hem takımda hem de teknik direktör Abdullah Avcı’da. Aynı Avcı, ilk haftadan öz güvenli bir şekilde ‘şampiyonluğu’ telaffuz edip güvenini ve kararlılığını dile getiriyor.

Neden olmasın!
Ayrıca kazandığı maçın ardından da hakem yönetiminde gördüğü yanlışı vurgulayıp ‘adalet’ diyor. Ki, Abdullah Hoca’nın tarzında hakem yönetimlerine karşı yorum çok nadirdir. O da şimdiden muhtemel adaletsizliklerin ve hataların önüne geçmek adına standart istiyor ve bunun takipçisi olacaklarını ifade ediyor. Ligi geride bırakıp Roma rövanşına dönen bordo mavililerde Avcı “Tur zor ama imkânsız değil. Eğer her geçen gün üzerine koyduğumuz oyunumuzu sergiler karakter gösterirsek neden olmasın” diyor.

YENİ STOPER DENSWIL
Trabzonspor, Hollandalı stoper Stefano Wilfred Denswil'i 1 yıllığına kiraladı. Bordo-mavili kulüp, Bologna'dan bedelsiz alınan oyuncuya bir yıl için 1 milyon 175 bin avro garanti ücret ödeyecek. Dün Trabzon'a gelen Denswil bugün idmanlara başlayacak.

AVCI’DAN YABANCI YORUMU
İleri değil geri gideriz

∂ Abdullah Avcı, 8+6 yabancı kuralı konusunda da “Bu tür kurallar, kanunlar, yerli oyuncuyu geliştirmez, tıkar. Bununla ilgili çalışmalar da yaptım. 6 artı 2’ler, 5 artı 3’ler gördük. Bunların hiçbiri gelişime katkı sağlayamaz. Rekabeti sağlayacak üretimdir. Kendi alt liglerine eğitim amaçlı uygulama ve denetleme yapacaksın. Liglerin organizasyonunu doğru yapacaksın. Bunlar olmadığı sürece bize zarar verecek” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...