G.Saraylı taraftarlar Terim'i sildi

Düzenleyen:
G.Saraylı taraftarlar Terim'i sildi

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim'in Galatasaray'a döneceği iddialarının ardından sosyal medyada "Seninleyiz Riekerink Bey" adı altında bir hashtag oluşturdu.

Türkiye Futbol Direktör Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına döneceği iddiaları konuşulmaya başladı ancak sarı kırmızılı taraftar bu gelişmelere ilginç bir tepki verdi. Birçok taraftar Fatih Terim'in geri dönmemesi gerektiği şeklinde paylaşımlarda bulunurken, Jan Olde Riekerink'e destek oldu.

GALATASARAY TARAFTARININ TERCİHİ RIEKERINK

Sosyal medyada Galatasaray taraftarı Riekerink'in son alınan Türkiye Kupası'yla olan fotoğrafını paylaşarak, Hollandalı teknik adamdan yana tavır koydu.

SENİNLEYİZ RIEKERINK BEY

Sarı Kırmızılılar, sosyal medyada da Türkiye - Hırvatistan maçının ardından #SeninleyizRiekerinkBey adı altında açılan hashtag ile Hollandalı teknik direktöre desteğini açıkça ortaya koydu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...