G.Saray'da büyük kriz! İdmana çıkmadılar

G.Saray'da büyük kriz! İdmana çıkmadılar

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital basketbol takımı oyuncuları paralarını alamadıkları gerekçesiyle bugün yapılması gereken antrenmana çıkmadı.

Konu hakkında bir açıklama yapan sarı kırmızılıların basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal, iletişimsizlik sorunu olduğunu problemi yarın çözeceklerini söyledi.

Topsakal oyunculara ödemelerin 2 ay geriden yapıldığını bu ayda bir gecikme yaşandığını ancak oyuncuların kendilerine danışmadan böyle bir tepki vermelerine hem üzüldüğünü hem de sinirlendiğini söyledi.

Topsakal sözlerini şunları söyledi; "Oyuncularımıza 2 ay geriden gelerek ödeme yapıyoruz. Ama ödeme yapıyoruz. Bu ay gecikme oldu. Yarın toplantı yapacağız ve sorunu çözeceğiz. Yarın sabah 10.30'da bunu çözeceğiz. Benimle temasa geçmemelerine hem üzüldüm hem sinirlendim. Bu iş yarın çözülecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...