G.Saray'a Amrabat piyangosu

G.Saray'a Amrabat piyangosu

SPOR Haberleri

Yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat için Premier Lig ekibi Fulham'ın teklif yapacağı belirtildi.

Galatasaray'ınyabancı kontenjanında yer açabilmek adına takımdan göndermeyi planladığı Nordin Amrabat'a, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın talip olduğu ifade edildi.İngiliz basınında yer alan haberlere göre, ocak ayında henüz istediği takviyeleri yapamayan Fulham'da menajer Rene Meulensteen, yönetimden Faslı yıldızın kadroya katılmasını talep etti. Premier Lig'de kümede kalma yarışı veren Londra ekibinin, Amrabat'ı 'yapılabilir' bir transfer olarak gördüğü ve girişimlere başladığı belirtildi.FULHAM KİRALIK TEKLİFİ YAPACAK nbsp;
Galatasaray'ın, Kayserispor'dan 8 milyon euro gibi yüksek bir bedelle kadrosuna kattığı oyuncu için, Fulham'ın kiralık teklifle sarı-kırmızılıların kapısını çalacağı kaydedilirken, G.Saray'ın ise 5 milyon euroluk bir bedelle oyuncuyu elinden çıkarmayı planladığı iddia edildi.G.Saray'da DanyNounkeu ve Albert Riera ile birlikte takımdan ayrılması en yüksek isimlerinden olan Amrabat'ın peşinde Hollanda'dan PSV Eindhoven ve Ajax da var.
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...