G.Saray transferden vazgeçti

Düzenleyen:
G.Saray transferden vazgeçti

SPOR Haberleri

Galatasaray, Lucas Leiva transferinin gerçekleşmemesinin ardından rotayı Newcastle United forması giyen Tiote'ye çevirdi. Ancak futbolcunun 10 milyon Euro'yu (33 milyon TL) bulan yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçildi.

Lucas Leiva transferinin çıkmaza girmesi nedeniyle Galatasaray bir başka isme yöneldi. O isim, Cheick Tiote. Sabah Gazetesi; Newcastle'ın Fildişili defansif orta saha oyuncusunun maliyetini öğrendi. Tiote 3 yıllık sözleşme talep ettiği Galatasaray'dan sezon başına 2.5 milyon Euro garanti ücret istedi. Kulübü Newcastle da bonservis bedelini 2.5 milyon Euro olarak belirledi.

MALİYETİ 10 MİLYON EURO'YU BULUYOR

30 yaşındaki oyuncunun 10 milyon Euro'luk maliyeti sarı kırmızılıların frene basmasına neden oldu. Bir diğer aday ise Austria Wien'in dinamosu Raphael Holzhauser'in ise genç ve tecrübesiz olması Hollandalı hoca Riekerink'i düşündürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...