Gözler Fernandes'in üzerinde... İdmana çıktı mı? İşte son durum

/ Kaynak: AA
Gözler Fernandes'in üzerinde... İdmana çıktı mı? İşte son durum

SPOR Haberleri  / AA

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçı hazırlıkları devam ederken Manuel Fernandes takımla birlikte idman yaptı.

Beşiktaş, Gençlerbirliği ile 27 Aralık Cuma günü deplasmanda oynayacağı Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.Tedavilerine devam edilen Atiba Hutchinson, İsmail Köybaşı, Veli Kavlak ile izinli olan Günay Güvenç, Ramon Motta, Michael Eneramo ve Pedro Franco antrenmana katılmadı.Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup ise tedavileri sonrası salonda ve sahada özel çalışma yaptı.Öte yandan son günlerde Beşiktaş'taki geleceği tartışma konusu olan Manuel Fernandes de takımla birlikte idmana çıktı.Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...