Gordon Milne Seba için geliyor

Gordon Milne Seba için geliyor

SPOR Haberleri

Süleyman Seba dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Gordon Milne de cenazede olacak...

Seba döneminin efsane Beşiktaş'ının efsane teknik direktörü Gordon Milne İstanbul'a geliyor. 6.5 yıl Seba ile çalışan ve 3 lig şampiyonluğunun yanı sıra sayısız kupa ile siyah beyazlılara tarihinin en parlak dönemini İngiliz çalıştırıcı, bu gece İstanbul'da olacak. Milne, Seba'nın yarın yapılacak cenaze törenine katılacak.
nbsp;
Gordon Milne, vefat haberini dönemin yöneticisi Erhan Solu'dan öğrenmişti. İngiliz çalıştırıcı, "Türkiye, muhteşem bir insanını kaybetti. Acım çok büyük" ifadelerini kullanmıştı.

Konser iptal edildi!

Süleyman Seba'nın vefatı, rakip camialarda da etkilerini hissettiriyor. Trabzonspor'da yarın yapılacak gala gecesinde değişikliğe gidildi. Trabzonspor Kulübü, Süleyman Seba'nın vefatının ardından, yarın akşam yapılacak gala gecesindeki konseri iptal etti.
nbsp;
Bordo mavililerden yapılan açıklamada "Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle yarın yapılacak gala gecemizin konser bölümü iptal edilmiştir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...