Gomis ve Chiriches geliyor

Düzenleyen:
Gomis ve Chiriches geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray bir süredir hedeflediği transferleri bitiriyor. S

 > Burhan Can TERZİ

arı-kırmızılı yönetim bonservisi Swansea City’de olan Bafetimbi Gomis ile Napolili Vlad Chiriches’ten önümüzdeki hafta için söz aldı. Galatasaray ile el sıkışan Gomis, daha önce de “Ben G.Saraylı olmaya hazırım” demişti. 31 yaşındaki golcü son olarak, “Kulübümle anlaştıysanız ben istediğiniz zaman İstanbul’a gelirim” mesajı yolladı. Sarı-kırmızılı yetkililer de, Gomis’e, Swansea City ile hiçbir pürüz kalmadığını bildirdi ve tecrübeli golcüye müjdeyi verdi.  Sarı-kırmızılı yönetim stoper Chiriches’ten de gelecek hafta gelmesi konusunda olumlu yanıt aldı.
Efsane olmak istiyor
İtalyan Napoli kulübüyle bonservis konusunda 2.5 milyon avroda anlaşan sarı-kırmızılılar, Chiriches ile de iletişime geçerek, imza töreninin bir an önce gerçekleştirmek istediklerini belirttiler. Hagi, Popescu gibi Galatasaray’da efsane olmak istediğini, yetkililere ileten Chiriches, “O formayı sırtıma geçirmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı kulüp, iki oyuncuya da imza attırmak için Bruma’nın RB Leipzig ile resmi mukaveleye imza atmasını bekliyor. Bruma’nın imza atmasıyla birlikte kasasına 12 milyon avro koyacak olan G.Saray önümüzdeki hafta iki futbolcuyu da İstanbul’a getirerek aslan yapacak.          

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...