Gomis harekâtı! Galatasaray Lyon'un golcüsüne kanca attı...

Gomis harekâtı! Galatasaray Lyon'un golcüsüne kanca attı...

SPOR Haberleri

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Fransa'da yıldız oyuncu ile ilk görüşmeyi yaparken transferin gerçekleşmesi için önemli adımlar atıldı.

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilmenin hesaplarını yapan Galatasaray bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Didier Drogba'nın ayrılacak olması nedeniyle sarı-kırmızılılar öncelikle forvet arayışına girdi. Galatasaray Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Lyon'un sezon sonunda serbest kalacak golcüsü Bafetimbi Gomis ile görüşmelere başladı ve önemli adımlar atıldı. Teknik Direktör Mancini'nin durumu netlik kazanmadığı için İtalyan teknik adam ile golcü oyuncunun durumunu paylaşmayan başkan Aysal, görüşmeleri bizzat Bülent Tulun aracılığıyla kendisi takip ediyor. Gomis'in menajerinin aynı zamanda Drogba'nın da işlerini yürüten Pierre Frelot olması Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.
24 maçta 12 gol kaydetti
Fransız yıldızın da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılması halinde bu transfere sıcak bakabileceği belirtiliyor. Galatasaray'ın başkanı Aysal 'Olur' verdiği anda Gomis'i bitirebilecek yakınlıkta olduğu Bülent Tulun tarafından yönetim kurulunda futboldan sorumlu Şükrü Ergün ve Mehmet Cibara'ya iletilmiş durumda. nbsp;1985 doğumlu Gomis bu sezon Lyon'da 24 karşılaşmada 12 gol attı. Fransa Milli Takımı formasını daha önce 12 kez giyen yıldız oyuncu güçlü fiziği ve mücadele gücüyle biliniyor. Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş da Almeida'nın alternatifi olarak Gomis ile görüşmüş ancak Fransız futbolcu, yüksek fiyat çekince siyah-beyazlılar bu transferden tamamen vazgeçmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...