Gomis bıraktığı yerden devam etti

Gomis bıraktığı yerden devam etti

SPOR Haberleri

İlerlemiş yaşına rağmen hırsı ve enerjisiyle takımını ateşleyen isim olan Bafétimbi Gomis sarı kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi, “Beraber ayağa kalkacağız” ifadelerini kullandı

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, önceki gün ‘6 puanlık maçta’ İzmir deplasmanında Göztepe’yi mağlup etti. Ancak sarı kırmızılı takımın aldığı 3-2 galibiyetten çok, oyuna sonradan girip attığı iki penaltı golüyle Galatasaray’ı zafere ulaştıran Fransız oyuncu dillerdeydi. Galatasaray’dan 2017-18 sezonu sonunda ayrılırken son golünü İzmir’de yine Göztepe’ye atan Gomis, 29 gole ulaşıp krallık tacını takarken takımını da şampiyonluğa taşımıştı. Yine İzmir deplasmanında 1.374 gün sonra sahne alan Gomis, bu defa da takımını dipten kurtaran adam oldu.

UZUN BİR YOLUMUZ VAR

Geldiği günden beri takım arkadaşlarına ağabeylik yapan 36 yaşındaki tecrübeli golcü, idmanlardaki hırsı ve enerjisiyle de herkese örnek oluyordu. Açığını kapatmak için idman sonraları ekstra çalışmalar yapan Gomis, özel kondisyoneri ve fizyoterapistiyle maçlara hazırlanıyordu. Gol sonraları kendisiyle özdeşleşen ‘Aslan Kral’ sevinciyle sahalara dönen Fransız oyuncu taraftarlara da “Yeniden başlıyoruz” mesajını gönderdi. Galatasaray’ı ayağa kaldırmak için taraftarlara ihtiyaçları olduğunu söyleyen Gomis “Önümüzde hâlâ uzun bir yol var” diyerek Rize maçında tribünlerin dolmasını istedi.

ŞİMDİ HEDEF RİZE

Galibiyet hasretini Göztepe deplasmanında aldığı üç puanla dindiren Galatasaray, Rize maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı kırmızılıların dünkü antrenmanında, İzmir’de ilk on birde sahaya çıkan oyuncular yenileme çalışması yaparken diğer isimler taktik idmanı gerçekleştirdi. Son maçın kadrosunda yer almayan Morutan, Alpaslan ve Arda da antrenmandaydı.

TORRENT'E TEPKİ DİNMİYOR

Domenec Torrent, Galatasaray’ın başında çıktığı altıncı maçında nihayet galibiyet gördü. Ancak özellikle ilk yarıda oynanan etkisiz oyun sonrası İspanyol teknik adama olan tepkiler devam etti. Galatasaray taraftarları, sosyal medyadan Torrent’i yine istifaya çağırdı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...