Gomez'e görkemli karşılama

Gomez'e görkemli karşılama

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Fiorentina takımından transfer ettiği Alman golcü Mario Gomez, dün Avusturya kampına katıldı.

Sabah İstanbul'da yapılan sağlık kontrollerinin ardından tarifeli uçakla Viyana'ya giden Gomez, burada taraftarların yoğun sevgisiyle karşılandı. Alman yıldız, havaalanında taraftarlara imza dağıtıp bol bol fotoğraf çektirdi. Gomez, takımla birlikte çalışmalarına ise bugün başlayacak. Bu arada Beşiktaş'ın dünkü antrenmanına alt adalelerinde ağrısı olan Jose Sosa ve sol uyluk adalesinde zorlama olan Günay Güvenç katılmadı.


PANZER'E SICAK KARŞILAMA


Önce Viyana'ya giden ardından da Beşiktaş'ın kampına katılan Mario Gomez'e arkadaşımız Fatih Doğan "Hoş geldin" dedi. Alman yıldız ardından Şenol Güneş ve futbolcularla tanıştı.


TFF'DEN DIŞ SAHA TALEBİNE RET!


TFF, Beşiktaş ve Antalyaspor'un ilk 3 iç saha maçını deplasmanda oynama talebini kabul etmedi. Bu talebe, tüm takımların onay vermesi gerektiğini savunan TFF yönetim kurulu, kulüplerin olumsuz düşüncesi nedeniyle Beşiktaş ve Antalyaspor'un isteklerini geri çevirdi.


GÖKHAN'DA RAKİP LEİCESTER


Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çaba gösterdiği Gökhan İnler'e Premier Lig ekiplerinden Leicester City de talip oldu. Teknik direktör Claudio Ranieri'nin istediği Gökhan için Leicester, Napoli'ye 4.5 milyon Euro, oyuncuya ise yıllık 2 milyon Euro teklif etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...