Gomez tek başına 27 puan

Gomez tek başına 27 puan

SPOR Haberleri

Süper Lig'de bu sezon 14 takımın filelerini sarsan Mario Gomez, 22 gol ve 3 asistlik performansıyla siyah-beyazlı ekibe 27 puan kazandırdı

Krallık yarışında takipçisi Eto'o'nun dün G.Saray maçında Muslera'yı iki kez avlayıp 18 gole ulaşmasının ardından gözler akşamki maçta Mario Gomez'deydi. Sivasspor mücadelesinde takımının kurtarıcısı rolünü üstlenen Alman yıldız, fileleri havalandırarak Süper Lig'deki gol sayısını 22'ye yükseltti. Ligde Mersin İdman Yurdu, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor haricindeki 14 takımın ağlarını sarsmayı başaran Gomez, 22 gol ve 3 asistlik performansıyla takımına şu ana kadar tek başına 27 puan kazandırdı.

TARAFTARA SELAM, YOLA DEVAM
 Sivas deplasmanında Beşiktaş'ı taraftarı yalnız bırakmadı. Siyah-beyazlı futbolseverler, maçın ardından takımı tribüne çağırdı. Siyah-beyazlı oyuncular da tribüne giderek, taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...