Gomez kararını verdi

Düzenleyen:
Gomez kararını verdi

SPOR Haberleri

İtalyan basını, Beşiktaşlı Mario Gomez'in Spor Toto Süper Lig'de kalmayacağını bildirerek, ''Pazartesiden sonra tüm inisiyatif Fiorentina'ya geçecek ve transfer için görüşmeler başlayacak'' iddiasında bulundu.

İtalyan basını, Beşiktaş'la görüşmelerini sürdüren Mario Gomez için yeni iddialar ortaya attı. La Nazione gazetesi, Alman golcünün, takımda kalmayacağını savundu.

Haberde, Mario Gomez'in pazar gününe kadar kalma yönünde bir karar vermemesi halinde Beşiktaş'la tüm bağlarını koparacağı ileri sürülürken şu ifadeler kullanıldı:

"KARARINI ÇOKTAN VERDİ"

"Gomez, Süper Lig'de kalmama kararını çoktan verdi ve rotasını bir başka yere çevirdi. Pazartesiden sonra tüm inisiyatif Fiorentina'ya geçecek ve transfer için görüşmeler başlayacak.''

"FIORENTINA SATIŞ İÇİN HAZIRLANIYOR"

Fiorentina Sportif Direktörü kendisini 5 milyon Euro'ya ülke dışına satmak için girişimlerini sürdürüyor. Gomez mutlaka elden çıkarılacak çünkü gelecek sene bitecek kontratından dolayı bedelsiz kaybetme riskine girmek istemiyorlar"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...