Gomez için çılgın teklif!

Düzenleyen:
Gomez için çılgın teklif!

SPOR Haberleri

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez için Fiorentina'ya 12 milyon Euro'luk (yaklaşık 40 milyon TL) teklif yapmayı planladığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan ayrılan ve gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği henüz belli olmayan Mario Gomez için yeniden Wolfsburg iddiası gündeme geldi. İtalyan medyasına yansıyan haberde, Juventus'ta forma giyen Zaza'nın transferinden vazgeçen Wolfsburg'un, Mario Gomez için en güçlü aday olduğu belirtildi.

20 MİLYON EURO ÇOK GELDİ

Zaza'dan daha düşük maliyetli olması nedeniyle Alman temsilcisinin Fiorentina ile yeniden görüşmesi bekleniyor. Wolfsburg, Juventus'tan Zaza'yı istemiş ancak 20 milyon Euro'yu aşan bonservis bedeli nedeniyle bu transferden vazgeçilmişti.

GOMEZ İÇİN 12 MİLYON EURO

Wolfsburg'un Fiorentina'ya Mario Gomez için yaklaşık 12 milyon Euroluk bir teklif yapması bekleniyor. Alman oyuncunun da yeniden Bundesliga'da forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

POLİTİK GEREKÇELERLE AYRILDI

Mario Gomez geçtiğimiz sezon Beşiktaş'taki performansıyla yeniden dikkatleti üzerine çekmiş ve politik sebepleri öne sürerek Beşiktaş'ta kariyerine devam etmek istemediğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...