Golden State, Clippers'ı devirdi

Golden State, Clippers'ı devirdi

SPOR Haberleri

Golden State Warriors ile Clippers'ın mücadelesine sezonun yükselen ismi Draymond Green damga vurdu ve Warriors kazandı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Golden State Warriors ile Los Angeles Clippers karşı karşıya geldi. ORACLE Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Warriors 106-98'lik skorla kazandı.


Birbirlerine karşı ayrı bir rekabet halinde olan bu iki takımın maçı hızlı hücumlarla başladı ve ilk periyotu Golden State 29-28'lik skorla önde geçti. İkinci periyotta Golden State performansını sürdürürken, sezon boyunca benchten katkı almakta zorlanan Clippers, yine benchin sahada olduğu bölümde geri düştü ve devreye ev sahibi 7 sayılık farkla önde girdi. Üçüncü çeyrekte Klay Thompson'ın üçlükleri, Draymond Green'in hücumdaki performansıyla birleşince Golden State farkı 20 sayılara çekti. Son çeyrekte Clippers geri dönmek istese de Warriors maçı 8 sayı farkla kazanmasını bildi.


Clippers forması giyen eski Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu 21.09 dakika sahada kalıp 12 sayı üretti. Kenardan gelen Austin Rivers 22 sayı, Chris paul 14 sayı 11 asistle noktaladı.


Clippers'a karşı evinde oynadığı üstüste 10. normal sezon maçını kazanan Golden State Warriors'ta maçın yıldızı 23 sayı 6 asistle Draymond Green oldu. Klay Thompson 21 sayı, Shaun Livingston 21 sayı 8 ribaunt ile oynadı. Stephen Curry ise sadece 12 sayıda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...