Gol canavarı Fenerbahçe: 52 golle zirvedeler

- Güncelleme:
Gol canavarı Fenerbahçe: 52 golle zirvedeler

Spor Haberleri

Sarı lacivertli hücumcular bu sezon bütün kulvarlarda 52 defa ağları havalandırdı. 11 de asist yapan oyuncular toplam 63 gole katkı vererek Süper Lig’i solladı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Süper Lig’in en golcü takımı rakip filelere 56 gol atan Fenerbahçe. Süper Lig’in en skoreri Manchester City’nin dünya yıldızı Erling Haaland’la yarışan 22 gollü Enner Valencia. Ancak sarı lacivertlilerin gol istatistikleri bu verilerle sınırlı değil. Fenerbahçe’nin golcüleri bu sezon ağları tam 52 defa havalandırarak Süper Lig’de mücadele eden bütün takımlardan daha fazla skor üretti. Sarı lacivertliler, sadece ligde attıkları 39 golle de Süper Lig’deki 15 takımının önünde yer aldı. Galatasaray (47), Karagümrük (43) ve Adana Demir (41) dışındaki tüm takımlar sarı lacivertli golcülerin gölgesinde kaldı.

VALENCIA&BATSMAN AŞ

Enner Valencia ligde kaydettiği 22 golle, tek başına Giresunspor (21) ve Hatay’ı (19) sollarken, bütün kulvarlarda 25 gol sevinciyle, Konya (24), Ankaragücü (24) ve İstanbulspor’un (23) da önünde yer aldı. Ekvadorlunun takipçisi ligde 10, kupada 2, Avrupa’da 3 olmak üzere 15 defa ağları havalandıran Michy Batshuayi oldu. Bu ikiliyi Joshua King 4’ü ligde, 1’i kupada, 1’i Avrupa’da 6 golle takip ederken, Serdar Dursun ligde 1, Avrupa’da 2, toplam 3 gol kaydetti. Joao Pedro da, ligde ve Avrupa’da 1’er golle toplam 2 kez ağları sarstı. Artık Ausburg’da oynayan Berisha da 1 gol kaydetmişti.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...