Gökhan'ın henüz iyileşememesi Fenerbahçe'de sıkıntıya neden oldu

Gökhan'ın henüz iyileşememesi Fenerbahçe'de sıkıntıya neden oldu

SPOR Haberleri

Sağlık ekibinden haber bekleyen Teknik Direktör İsmail Kartal alternatif arayışlarına da başladı

Fenerbahçe'de Bursa maçı öncesi sağ bek krizi yaşanıyor. Rize karşılaşmasında sakatlanan Gökhan Gönül'ün henüz iyileşmemiş olması teknik heyeti endişeye düşürdü. Sakatlığına rağmen Milli Takım'a giden ancak Brezilya ve Kazakistan maçlarında forma giyemeyen Gökhan Gönül'ün Bursa deplasmanına yetişmesi için Fenerbahçe sağlık heyeti seferber olurken, Teknik Direktör İsmail Kartal da alternatif arayışlarına başladı. Gökhan'ın açığını daha önceki dönemlerde genellikle Bekir İrtegün kapatıyordu ancak Bekir-Kadlec ikilisini bozmak istemeyen İsmail Kartal bu düşünceye sıcak bakmıyor. Mehmet Topuz da sakatlığı nedeniyle alternatif olamayacağı için Kartal'ın elinde iki alternatif kalıyor. Dünya Kupası'nda sağ bek oynayan Kuyt ve alt yapıdan Muhammed Akarslan.
Emre dinlenecek
Son dakikaya kadar Gökhan'dan haber bekleyecek olan İsmail Kartal, milli yıldızın yetişmemesi halinde Muhammed'in antrenman performansına göre karar erecek. Eğer genç yıldız idmanlarda yeterli görüntü verirse Bursa maçında formayı kapacak. Aksi taktirde Kuyt, Fenerbahçe'nin sağ bekinde görev yapacak, Hollandalı yıldızını sağ açıktaki boşluğu ise Alper Potuk dolduracak. Bu arada Kartal, sezon başından beri iğneyle sahaya sürdüğü Emre Belözoğlu'nu da daha fazla riske etmeyecek. Tecrübeli yıldızı dinlendirme kararı alan İsmail Hoca, orta alanda Meireles ve Mehmet Topal'a görev verecek. Bu ikilinin önünde ise Diego forma giyecek. Son yabancı tercihini Emenike'den yana kullanacak olan Kartal, Hasan Ali'yi sol bekte kullanacak ve ön tarafta da Caner'e şans tanıyacak. nbsp;
M.Emin Uluç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...