Gökhan Töre şimdi yandı

Gökhan Töre şimdi yandı

SPOR Haberleri

41. maddeden PFDK'ya sevk edilen Gökhan Töre, talimatname gereğince 3 maçla 7 maç arasında ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

K.Erciyesspor karşılaşmasının dördüncü hakemi Mehmet Metin'e küfrettiği iddiasıyla İlker Meral tarafından kırmızı kartla oyundan atılan ve 41. maddeden PFDK'ya sevk edilen Gökhan Töre, talimatname gereğince 3 maçla 7 maç arasında ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Çünkü PFDK talimatının 41. Maddesinde, fiilin futbolculara olması halinde 2 ile 5, müsabaka görevlilerine olması durumunda 3 ile 7 maç müsabakadan men cezası verileceği yer alıyor. Bu arada Beşiktaşlı yönetici Mete Vardar, K.Erciyes Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'a yüklendi. Korkmaz'ın maçı hakemle birlikte yönettiğini söyleyen Vardar, "Gökhan'la konuştum. İngilizce 'kahretsin' anlamına gelen bir kelime kullanmış. Dördüncü hakemin duyduğuna inanmıyorum. 20 sene futboldan ekmek yemiş, milli takımda kaptanlık yapmış bir ismin çalıştığı kulüpte biraz daha fazla kalabilmek için rakibinin oyuncusunu eksiltmeye yönelik hareket bizim tasvip edeceğimiz bir durum değil. Bülent Korkmaz'ın ağzından çıkan kelimeleri de lütfen dikkatle takip edin" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...