Gökhan Töre olayında ilk şok! O futbolcu gönderildi

Gökhan Töre olayında ilk şok! O futbolcu gönderildi

SPOR Haberleri

Gökhan Töre ile birlikte İstanbul'da bir gece kulübünde silahlı saldırı sonucu yaralanan Taner Yalçın ile kulübü tarafından gönderildi.

Kayserispor Kulübü yöneticilerinden Mehmet Delikan, düşme hattında bulunan Kayserispor'un bir futbolcusunun gece kulübünde eğlenmesine anlam veremediklerini belirterek, "Kayserispor Kulübü üzerine düşen görevi yerine getirerek, Taner Yalçın'ın sözleşmesini bugünden itibaren tek taraflı olarak fesih etmiştir" dedi.

İstanbul Şişli'de Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin vurulduğu olayda Kayserisporlu Taner Yalçın da yaralanmıştı.
Gökhan Töre olayında ilk şok! O futbolcu gönderildi

Taner Yalçın Köln doğumludur. Futbola 22 yaşında Köln'ün küçük takımlarından ESV Olympia Köln'de başladı. Taner Yalçın 1999'da ise Köln'ün en büyük ikinci takımı SC Fortuna Köln altyapısına geçti.Taner Yalçın 2003'te ise 1. FC Köln'ün altyapısında forma giymeye başladı. Taner Yalçın 2007-08 sezonunda ise FC Köln II takımında Oberliga Nordrhein liginde forma giymeye başladı. Bir yandan da U-19 takımında forma giyen Taner Yalçın, U-19 liginin batı grubu birinciliği gördü. Taner Yalçın Almanya çapında yarı finale yükseldi. Taner Yalçın, 21 maçta 15 gol kaydetti. Ayrıca FVM-Pokal adlı gençler kupasını kazandılar. Taner Yalçın 2008-09 sezonunda son kez U-19 takımında yer aldı. Taner Yalçın 2008-09 sezonunda ve 2010-11 sezonunda zaman zaman 1. FC Köln II forması da giydi.

TANER YALÇIN 1. FC KÖLN KARİYERİ

Taner Yalçın FC Köln formasıyla , 2008-09 sezonunda A takıma çıktı. Taner Yalçın 24 Ağustos 2010'da Köln'de Eintracht Frankfurt ile oynanan 2. hafta maçında 88. dakikada oyuna girerek ilk kez resmi olarak takımını temsil etti. Taner Yalçın 2009-10 sezonunda daha az forma şansı bulsa da 2 asist kaydetti. Taner Yalçın 2010-11 sezonunda daha sık forma şansı bulmaya başladı. 15 Ağustos'ta sezonun ilk resmi maçı olan Almanya Kupası maçında ZFC Meuselwitz karşısına ilk 11'de çıkan Taner Yalçın, 6. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. Ligde ise ilk 5 maça ilk 11'de çıkan Taner Yalçın , kariyerinin ilk Bundesliga golünü 12 Eylül 2010'de oynanan 31. hafta maçında FC St. Pauli'ye attı. Köln, bu maçı Yalçın'ın golüyle 1-0 kazanıp, sezonun ilk galibiyetini aldı.

TANER YALÇIN İBB KARİYERİ nbsp; (Kiralık dönem)

Taner Yalçın 1. FC Köln'de fazla forma şansı bulamadığından oyun tecrübesi edinebilmesi için 2011-12 sezonunda Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı. Taner Yalçın burada ilk sezon çıktığı 14 maçta 1 gol atmıştır.

Taner Yalçın 2012-13 sezonu başında İstanbul BBSK, 1. FC Köln'den bonservisini almıştır. Ancak Taner Yalçın, ligde hepsi oyuna sonradan dahil olmak üzere sadece 5 maça çıkabildi. Teknik direktör Bülent Korkmaz ile sorunlar yaşayan Taner Yalçın, kadro dışı bırakılarak sezonu A2 takımında tamamladı.

TANER YALÇIN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Taner Yalçın 20-22 Kasım 2007'de Belçika ile oynanan hazırlık maçları için Türkiye U-18 kadrosuna çağrıldı. 22 Kasım'daki maçta 90 dakika forma giyen Taner Yalçın, bir de gol kaydetti. Taner Yalçın ayrıca Mart ve Nisan 2008'de iki hazırlık maçı için bu sefer Türkiye U-19 formasını giydi.

Taner Yalçın 2009'da ise Almanya U-19 forması giymeyi başladı. 4 maç forma giyen Taner Yalçın, daha sonra Almanya U-20 formasını giymiş ve 3 matça 1 gol atmıştır. 7 Eylül 2010'da Norveç ile oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Almanya 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı kadrosuna çağrılan Taner Yalçın, 71. dakikada Lewis Holtby'nin yerine oyuna girerek U-21 forması da giymiş oldu.

Taner Yalçın, Türkiye ve Almanya'nın değişik seviyelerinde milli takımlarda yer alsa da, halen A milli takım olarak iki ülkeden birini seçme hakkına sahiptir.

TANER YALÇIN KÜNYESİ

Tam adı: Taner Yalçın
Doğum tarihi: 18 Şubat 1990 (24 yaşında)
Doğum yeri: Köln, Almanya
Boyu: 1,88 m (6 ft 2 in)
Pozisyonu: Orta saha
Kulübü: Kayserispor
Numarası: 23

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...