Gökhan Töre ile ilgili karar verildi

Gökhan Töre ile ilgili karar verildi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'tan kiralık gittiği West Ham'dan transfer döneminde dönmesi gündemde olan Gökhan Töre ile ilgili karar verildi.

İngiliz ekibinin devre arası gözden çıkardığı futbolcu için Beşiktaş da kapıyı kapattı. Siyah beyazlı yönetim, milli futbolcunun takıma dönmesine sıcak bakmıyor. Başkan Fikret Orman da Adana'da, "Gökhan Töre'nin dönüşüyle ilgili bir durum söz konusu değil... Böyle bir düşüncemiz yok" açıklamasını yaptı. Töre'yi Beşiktaş yaklaşık 3.5 milyon Euro'ya bir sezon için İngiliz ekibine kiralamıştı.
dönmesi gündemde olan Gökhan Töre ile ilgili karar verildi. İngiliz ekibinin devre arası gözden çıkardığı futbolcu için Beşiktaş da kapıyı kapattı. Siyah beyazlı yönetim, milli futbolcunun takıma dönmesine sıcak bakmıyor. Başkan Fikret Orman da Adana'da, "Gökhan Töre'nin dönüşüyle ilgili bir durum söz konusu değil... Böyle bir düşüncemiz yok" açıklamasını yaptı. Töre'yi Beşiktaş yaklaşık 3.5 milyon Euro'ya bir sezon için İngiliz ekibine kiralamıştı.

Beşiktaş'ı Adana'da siyah-beyazlı taraftarlar, yalnız bırakmadı. Kartal'a ayrılan tribünler tamamen doldu.

ÖNCE TUR, SONRA RAKİTSKİY
Beşiktaş yönetimi transfer stratejisini Şampiyonlar Ligi'ndeki tur biletine göre belirleyecek. Siyah-beyazlı takım gruptan çıkması halinde gelecek parayı transfere harcayacak. Beşiktaş'ın listesindeki ilk isim de stoper Yaroslav Rakitskiy... Shakhtar Donetsk, oyuncu için kapıyı 8 milyon Euro'dan açmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...