Gökhan Töre Fikret Orman'ı sinirlendirdi

Gökhan Töre Fikret Orman'ı sinirlendirdi

SPOR Haberleri

Gökhan 2 milyon avrodan aşağı imza atmayacağını söyleyince Fikret Orman, "Barda kurşunlanma olayına rağmen senden vazgeçmedik" diyerek sert çıktı.

Beşiktaş uzun süredir anlaşmaya çalıştığı Rubin Kazan'ı ikna ederek Gökhan Töre transferi için el sıkışmıştı. Ancak bu sefer de Gökhan Töre'nin inadına tosladı. Rubin Kazan'ın 7.5 milyon avroluk bonservis bedeli için diretmesine rağmen Başkan Fikret Orman'ın Rusya seferi sonrası Rus ekibini 4 milyon 250 bin avroya ikna eden siyah-beyazlılar, Gökhan Töre'nin yıllık maaş talebi karşısında şok yaşadı.
Geri adım atabilir
Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon avro garanti ücret ve maç başı 15 bin avro isteyen genç futbolcu, Başkan Fikret Orman'ı sinirlendirdi. Geçen sezon Fenerbahçe maçından sonra gittiği barda kurşunla yaralanmasına rağmen Beşiktaş'ın Gökhan Töre'den vazgeçmediğini söyleyen Fikret Orman'ın sert tutumu karşısında genç futbolcunun geri adım atacağı ve kendisine önerilecek miktarı kabul edeceği öğrenildi.
Alternatifler masada
Sağ açık pozisyonu için çeşitli alternatifler üreten Beşiktaş, Gökhan Töre transferinin gerçekleşmemesi halinde rotayı Danny'ye çevirecek. Zenit'te forma giyen Venezuela asıllı Portekizli oyuncudan 'olur' cevabı alan siyah-beyazlılar, transfer için resmi temaslara başlayacak. Lanzini'yle temasları da devam eden Beşiktaş, River Plate'e Salı gününe kadar süre verdi. nbsp; ? Hüseyin EROĞUL nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...