Gökhan Töre Beşiktaş'ta kalacak mı?

Gökhan Töre Beşiktaş'ta kalacak mı?

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Gökhan Töre arasındaki görüşmeler sürüyor.Gökhan Töre'nin menajeri, Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan futbolcu için önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş, Gökhan Töre'yi bonservisiyle kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. nbsp; Radyospor'a nbsp; açıklamalarda bulunan milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, siyah beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi.

Siyah-beyazlı yönetimle bugüne kadar yaptıkları görüşmelerden henüz sonuç alamadıklarını ifade eden Ahmet Bulut, "Beklentilerin çakışması gerekiyor. Maddi konularda henüz anlaşma sağlanamadı" dedi.

Beşiktaş'ın da Gökhan Töre'nin performansından memnun olduğunu vurgulayan Bulut, "Bir görüşme daha yapacağız. Gökhan, Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. Beşiktaş yönetimi Gökhan'ın kalmasını arzu ediyor. Önemli olan bu. Biz anlaşırsak Rubin Kazan'la bonservis konusunda problem yaşayacağımızı sanmıyorum. Bonservisini çok zorlanmadan alabiliriz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...