Gökhan Gönül'ün transfer olayı baş döndürdü

Düzenleyen:
Gökhan Gönül'ün transfer olayı baş döndürdü

SPOR Haberleri

Fener defteri resmi olarak kapandı. Araya birileri girdi tekrar açıldı. Bu kez Barcelona işi çıktı, zor ikna edilen başkan Yıldırım “Artık yeter. İstemiyorum” dedi, nokta koydu.

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Gökhan Gönül konusunda her gün yeni bir gelişme ve geri dönüşler var… Fenerbahçe Kulübü’nde kalmayı isteyen ancak Beşiktaş’la görüşmesi sorun olan sonrasında menajerini devre dışı bırakmadığı için başkan Aziz Yıldırım’ın köprüleri atmasına neden olan Gönül, bir anda U dönüşü yapmıştı… Ki imalı ve teşekkürlü konuşmalar, vedalar yapılmasına ragmen… Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’ın devreye girmesiyle Gönül’e sarı-lacivertli kulüpte kapılar yeniden açıldı… Gökhan’a kırgın olan Aziz Yıldırım tam ikna edilmişti ki bu kez “Bize 3 gün süre verin” sözü Yıldırım’ı bir kez daha çıldırttı. 
Bir U dönüşü daha mı!
Gökhan Gönül’ün bulunmaz Hint kumaşı olmadığını ima eden başkan Aziz Yıldırım Gökhan Gönül kanadından gelen “Süre verin” ricası üzerine “Artık yeter! Bu saatten sonra istemiyorum” diyerek kapıları sert şekilde kapattı. Başkanın tavrı net ancak Ali Yıldırım ve yöneticiler biraz daha ılımlı bakıp orta yolu bulmak için uğraş veriyor. Gökhan Gönül’ün yerini doldurmanın zor olduğunu belirten idareciler “Kesinlikle Gökhan Gönül ile devam etmeliyiz. Macera aramaktansa bildiğimiz tanıdığımız isim” diyor. 3 günlük süre sonrası Gökhan Gönül Fenerbahçe’ye dönmek istese de bu durumda Aziz Yıldırım’ın yeniden ikna edilmesi gerekiyor. Bu da biraz zor görünüyor ama resmi açıklamaların ardından iki taraflı U dönüşünün ardından yeni bir dönüş daha olursa şaşırmamak gerekir.

Menajer oyunu

Fenerbahçe kanadı Gökhan Gönül’ün transferinin yokuşa sürülmesinden menajerini sorumlu tutuyor… Nedeni ise ekonomik… Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’ye imza atması halinde 100 bin avro alacak olan menajer Ahmet Bulut’un oyuncuyu başka bir kulübe götürmesi halinde ise en az 500 bin avro kazanacağı ifade ediliyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...