Gökhan Gönül'den maç sonu açıklamaları

Gökhan Gönül'den maç sonu açıklamaları

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan ile dönen Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül maç sonu açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gönül, iyi mücadele ettikleri karşılaşmadan galip ayrıldıklarını belirterek, 3 puanın kendilerine özgüven getirdiğini belirtti. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül, "Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettik. 3 puan almayı bildik. Özellikle herkes bizim için sezonun ilk yarısı için avantajlı bir fikstürümüz olduğunu düşünüyor, biz de böyle düşünüyoruz. Ama bunun ikinci yarısı da olacak. O zaman da dezavantaj olacak. Bu hafta gibi, kendimize rakip gördüğümüz takımların kayıpları çok önemli. Bu haftalarda farkı açmalıyız ki ikinci yarıya avantajlı girelim. Çünkü ikinci yarıda dezavantajlı olacağız" dedi. Maçı değerlendiren Gökhan, "Oyuna gelince, atmayana atarlar kuralı neredeyse işleyecekti. Son dakikada Volkan bir gol kurtardı, birçok pozisyona girdik ama bir tane atabildik. Gençlerbirliği iyi oynuyor, beraber oynuyorlar, pislik olmadan topunu oynamaya çalışıyorlar, bugün de öyle oldu. 3 puan aldığımız için mutluyuz" diye konuştu. Şampiyonluğu bu seneyi almak istediklerini belirten Gökhan, "3 puan bize özgüven kazandırıyor, 5'te 5 yapıp Trabzonspor maçına gideceğiz. Puan farkını kendimize rakip gördüklerimizle açıp, yine içeride galip gelirsek açılmış olacak fark. Önümüzdeki hafta bizi yalnız bırakmamaları tribünde tek ses olmalarını istiyorum taraftarlarımızdan. Bu şampiyonluğu bu sene almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...