Gökhan Gönül: Kadıköy'de tribüne çağrılırsam giderim

Düzenleyen:
Gökhan Gönül: Kadıköy'de tribüne çağrılırsam giderim

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül, cumartesi günü oynanacak derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

Sezon başında 9 yıllık kariyerine nokta koyan ve Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül, Kadıköy'e siyah-beyazlı formayla geri dönecek.
Sarı-lacivertli taraftarların ezeli rakiplerine gittiği için nefretle baktığı 31 yaşındaki oyuncu, Kadıköy'deki karşılaşma öncesi 1 numaralı gündem maddesi...

ÇAĞIRIRLARSA GİDERİM
F.Bahçe camiasına kırgınlığının olmadığını ifade eden Gökhan Gönül, sarı-lacivertli taraftarlara da sıcak mesajlar verdi. Tecrübeli oyuncu, "Tribünler beni çağırırsa, tabii ki karşılık veririm. Karşılıklı saygı bunu gerektirir. Sonuçta bu bir oyun, bir eğlence. Camiaya bir kırgınlığım yok, dediğim gibi profesyoneliz. Ben artık Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyorum'' diye konuştu.

UMARIM BİZ KAZANIRIZ
Derbiyi kazanacaklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, centilmenlik vurgusu yapmayı da ihmal etmedi: "Benim için özel bir maç olacak, ama olaya duygusal bakmıyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Sonunda Beşiktaş'ın kazanacağı centilmence maç olsun." 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...