Gökhan Gönül Ada yolcusu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Gökhan Gönül Ada yolcusu

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş’la ön görüşme yaptığı iddia edilen Fenerbahçe’nin 31 yaşındaki yıldızı İngiliz ekibinin teklifine de sıcak bakıyor

Galatasaray derbisinin ardından, "Şampiyonluk kaçarsa faturayı saha içindekiler öder" çıkışıyla dikkat çeken Gökhan Gönül'e İngiltere'den talip çıktı. Kalması halinde gelecek sezonun West Ham takımını şimdiden inşa etmek isteyen Bilic'in Türkiye döneminden tanıdığı ve kefil olduğu Gökhan'ı İngiltere'ye getirmek istediği, yıldız sağ bekin milli maç sayısının da transfere yeterli olduğu belirtiliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan'la Fenerbahçe yönetimi hala masaya oturmadı. Yıldız futbolcuya Beşiktaş'ın talip olduğu hatta taraflar arasında ön görüşme yapıldığı iddia edildi. 31 yaşındaki milli yıldızın West Ham'ın teklifine sıcak baktığı ve kariyerini Avrupa'da noktalamak istediği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...