Gökcan Gelmen'e talipler artıyor!

Gökcan Gelmen'e talipler artıyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray U21 takımından Fatih Karagümrük takımına transfer olan Gökcan Gelmen, sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkat çekti.

Geçen sezon yeni 'Bülent Korkmaz' olarak tanımlanan ve yaz transfer döneminde Galatasaray U21 takımından Fatih Karagümrük takımına transfer olan genç futbolcu Gökcan Gelmen, sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkat çekti.
 
Forma giydiği son 6 maçta 2 gol atarak adından takımına önemli katkı sağlayan genç savunmacının, şimdiden bazı Süper lig ve PTT 1. Lig ekiplerinin radarına girdiği belirtiliyor. 
 
Oyuncusunun performansını değerlendiren menajer Murat Mazlum da: "Gökcan çok güzel yerlere gelecektir inşallah , Fatih Karagümrük'e transferi çok doğru bir seçim oldu ama hedefimiz en üst seviye. Gökcan gösterdiği performans ile bunu başaracaktır." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...