Gizli öznesi

Düzenleyen:
Gizli öznesi

SPOR Haberleri

Bilic’in kulübeye hapsettiği Ozzy, Şenol Güneş ile kariyer rekoru kırdı... Hem attı, hem attırdı. Futbolmetresi şu ana kadar 10 GOL, 8 ASİST yazdı

Hollanda’da doğdu, AZ Alkmaar ve Arsenal’da altyapı eğitimi gördü, sonra Kartal oldu. Oğuzhan Özyakup İngiltere’de sadece 2 maçta süre alırken siyah-beyaz kariyerinde özellikle bu sezon kendisi adına “patlama” diyeceğimiz işlere imza attı. 23 yaşındaki orkestra şefi, sıfatını tamamlar bir performans ortaya koydu. Slaven Bilic döneminde öz güven kaybı yaşayan ve bunu gizlemeyen Oğuzhan Özyakup sezona müthiş başlamış Mersin İdman Yurdu maçında 3 golle yıldızlaşmıştı. Ve o maç sonrası Şenol Güneş’e teşekkür edip “Bana güvendiğini söyledi ve şans verdi” demişti Ozzy. Ve gelelim totaline…
Kralların gölgesinde!..
Ligin bitmesine 3 maç kala toplam 39 maçta süre alan Oğuzhan Özyakup sakat ve cezalı olmadığı süre zarfında adını ilk 11’de gördük. Zaten o da formanın hakkını kariyer rekoruyla verdi. Bu sezon 10 gol atıp 8 de asist yapan genç isim için bu şu ana kadarki en iyi dönemiydi. Ve ne ilginçtir ki bu veriler takmın şampiyonluğa koşmasında çok büyük etken oldu. Tabii ki Beşiktaş’la ilgili kurulacak cümlede özneler Gol Krallığı’na koşan (24) Mario Gomez ve Asis Kralı durumunda bulunan Jose Sosa (12) ama gizli özne de Oğuzhan Özyakup. Genç ve gerek kulüp gerekse milli takım bazında çok şeyler beklenen ismin, Süper Lig’de 29 maçta 9 golü ve 7 asisti var. 

Ozzy’nin gol attığı maçlarda yenilgi yok 

Ve Oğuzhan Özyakup’un ayrıntılı çizelgesinde siyah-beyazlılar adına şöyle pozitif bir durum söz konusu. Ligde 9 golü bulunan Oğuzhan’ın ağları havalandırdığı hiçbir maçta yenilgi gelmedi. 8 galibiyet ve 1 beraberlik elde edildi. O beraberlik de 3-3’lük Kasımpaşa maçı. 7 asistinde ise 5 maçın 4’ünde 3 puan geldi, tek asist yaptığı Kasımpaşa maçı ise 2-1 kaybedildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...