Gizli 10 Josef

Gizli 10 Josef

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın gizli oyun kurucu olarak seçtiği Josef de Souza'dan takımı daha da öne çıkarmasını istedi. Amaç, kapanan rakipleri hızlıca çözmek.

MURAD TAMER

Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın kalan 11 haftanın planlaması için yoğun mesai harcıyor. Rakiplere göre analizler yapan tecrübeli çalıştırıcı, takımının oyununu da geliştirmeye çalışıyor. Son haftalarda rakiplerin katı savunma yapmasının ligin son bölümünde kendilerini zorlayacağını öngören 48 yaşındaki teknik adam, kilidi erken çözmek için yeni formüller arıyor. Bu doğrultuda kalan maçlarda takımın orta sahadaki dinamosu Josef de Souza'ya büyük iş düşecek.

Baskı artacak
Takımın lideri olarak gördüğü Brezilyalı futbolcuyla görüşen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncusundan takımı daha da öne çıkarmasını istedi. Tecrübeli çalıştırıcı karşılaşmaların başında kurulacak baskının daha fazla olması için oyuncusuna bu görevi verdi. Bu sezon en çok güvendiği isimlerden biri olan Josef'in hücumda da çok etkili olduğunu düşünen Sergen Hoca, daha önce defansif orta saha olarak görev yapan Atiba'yı da etkili bir hücumcuya dönüştürmüştü.

YÖNETİMİN TALEBİ
Final ertelensin!

∂ Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkan Beşiktaş, kupa finalini ligin bitiminde oynamak istiyor. Galatasaray derbisi öncesi kupa finaline çıkmak istemeyen Beşiktaş yönetimi, konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonuyla temaslarda bulunma kararı aldı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Töre döndü

∂ Millî arada üç gün izin yapan Beşiktaş'ta, Kasımpaşa maçının hazırlıkları dün yapılan idmanla başladı. Sakatlığını atlatan Gökhan Töre'nin de yer aldığı çalışmaya millî takımlarında bulunan futbolcular katılmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...