Ghezzal’ı bırakmayın

Düzenleyen:
Ghezzal’ı bırakmayın

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın Cezayirli futbolcuyu Leicester’dan yeniden kiralama isteği sekteye uğradı. Takımın hocası “Gelen teklifleri geri çevirin” dedi

Beşiktaş’ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve şampiyonluğun baş aktörü olan Rachid Ghezzal, performansıyla diğer kulüplerin olduğu gibi kendi hocasının da dikkatini çekti. Leicester’ın hocası Brendon Rodgers, Ghezzal’a gelen bütün tekliflerin askıya alınmasını istedi. Önümüzdeki sezon yıldız oyuncuyu kullanacağını söyleyen Rodgers’ın kararlı tutumu Beşiktaş’ın hevesini de kırdı. Siyah beyazlılar Rachid Ghezzal için yeni bir kiralama teklifinde bulunmayı planlıyordu. 

MİLLİ TAKIM SEVİNCİ
Beşiktaş'ın dışında Lyon ve Monaco'nun da Ghezzal'ı kadroya katmak için girişimde bulunduğu belirtildi. Ancak Rodgers'ın sezon başı kampında oyuncuyu mutlaka görmek istemesi diğer kulüplerin de planlarını bozdu. Cezayir Millî Takımı’nda olan Ghezzal dün yaptığı açıklamada “Daha önce seçilmediysem bunun nedeni hak etmemiş olmamdır. Tekrar seçildim. Çünkü Beşiktaş'ta çok iyi bir sezon geçirdik. Takımla birlikte iyi olmalısınız ve Beşiktaş'ta bunu başardık” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...