Geri dönüşlerin efendisi Beşiktaş

- Güncelleme:
Geri dönüşlerin efendisi Beşiktaş

Spor Haberleri

Geriye düştüğü son dört maçı da kazanmasını bilen Şenol Güneş, tecrübesiyle meslektaşlarını çaresiz bırakıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta Şenol Güneş rüzgârı artarak devam ediyor, şampiyonluk hayalleri kuruluyor.  Zorlu Antalyaspor deplasmanında elde edilen 3-1’lik galibiyette yine tecrübeli çalıştırıcının imzası vardı. Başarılı teknik adam soyunma odasına 1-0 geride girildiğinde sakinliğiyle oyuncularını rahatlattı, öz güven aşıladı. Saha içinden ve sonradan yaptığı değişikliklerle geri dönüşün mimarı oldu. Son maçlara bakıldığında Şenol Güneş’in bunu alışkanlık haline getirdiği görülüyor. 

ISMAEL BİR DEFA

Siyah beyazlılar geriye düştüğü son dört maçtan da galip ayrılmasını bildi. Şenol Güneş’in yaptığı hamlelere rakip teknik direktörlerin cevap vermekte çok zorlanması hatta çaresiz kalması bu maçlarda dikkati çekti. On kişi kalınan F.Bahçe ile G.Saray derbileri de dahil olmak üzere tecrübeli çalıştırıcıyla bu sezon beşinci defa yenik durumdan üç puan çıkaran Beşiktaş, Valerien Ismael döneminde sadece Ankaragücü’nü bu şekilde mağlup etmişti.

COLLEY'İN YOKLUĞU ARANDI

Antalyaspor maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Omar Colley’nin yokluğu çok hissedildi. Welinton’un çok sık hata yapması üzerine Gambiyalı stoperin durumu merak edildi. Colley’nin, Adana Demirspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. 

ABOUBAKAR ATIYOR, İNGİLİZLER AĞLIYOR

Manchester United ocak ayında takımdan ayrılan Ronaldo’nun yerine Aboubakar’ı kadrosuna katmak istemişti. Dünya yıldızı Ronaldo’nun, Aboubakar’la takas edileceği iddiaları İngiliz kamuoyunda alay konusu olmuştu. Bunun üzerine tercihi Dünya Kupası’nda parlayan Weghorst’tan yana kullanan United’ta büyük pişmanlık yaşanıyor. İngiliz devinin sosyal medya forumlarında Weghorst’un yokları oynaması ve Aboubakar’ın, Beşiktaş’taki olağanüstü performansı konuşuluyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...