Gençlerbirliği Stuart Baxter'a emanet!

/ Kaynak: AA
Gençlerbirliği Stuart Baxter'a emanet!

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine İskoç Stuart Baxter'ı getirdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yönetim kurulu nbsp; toplantısının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktörlük görevine İskoç Baxter'ı getirdiklerini söyledi.
nbsp;
Cavcav, yeni teknik direktörlerini belirlemek için yoğun çaba sarf nbsp; ettiklerini belirterek, "Bir aydır teknik direktör konusunda arkadaşlarla çok nbsp; konuştum. Netice olarak Baxter ile akit imzaladık. Avrupa'da olan hocaları da nbsp; tetkik ettik. Yönetim kuruluna arz ettim. Yönetim kurulunun onayıyla bugün nbsp; yaptığımız mukaveleyi göndereceğiz. Şartlarda mutabıkız. Allah, Gençlerbirliği'ne nbsp; her şeyden evvel yardım etsin" diye konuştu.
nbsp;
Basın mensuplarına da seslenen Cavcav, "Ankara'da senelerce onur ve nbsp; şerefiyle mücadele eden Gençlerbirliği'ni, altın kalemleriyle yerin dibine nbsp; batırmak yerine, biraz da taraftarımızı çekecek beyanatlar vermelerini bir abi nbsp; olarak tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Baxter, kariyerinde Güney nbsp; Afrika ve Finlandiya Milli Takımlarını çalıştırdı. 61 yaşındaki teknik adam, son nbsp; 3 sezon Güney Afrika temsilcisi Kaizer Chiefs'te görev yaptı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...