Gençlerbirliği 1 puanı 90+5'te kurtardı

Gençlerbirliği 1 puanı 90+5'te kurtardı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Maçta skoru, ikinci yarının başı ve sonundaki goller belirledi.

Süper Lig'in 4. haftasında iki iddialı ekip Gençlerbirliği ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Maçta skoru, ikinci yarının başı ve sonundaki goller belirledi. Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Annkara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Mücadelede Kayserispor'un tek golü 47. dakikada Diego Biseswar kaydetti. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan Biseswar, 1 dakika sonra golünü atarak takımını öne geçirmeyi başardı. Gençlerbirliği ise dakikalar 90+5'i gösterdiğinde Tomic'in golüyle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmayı başardı. Maçın 60. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. 19 Mayıs Stadı ışıklarının bir kısmı sönünce hakem Cüneyt Çakır oyunu durdurdu. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle bir süre sönen ışıkların geri gelmesi beklendi. Oyuncuların şartları onaylamasının ardından ise mücadele kaldığı yerden devam etti. Bu sonucun ardından Kayserispor, 5 puana yükseldi. Gençlerbirliği ise 4 puana yükselerek sezonun ilk beraberliğini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...