Genç futbolcu Avrupa'nın radarında! Arda Güler'in serbest kalma bedeli belli oldu

Düzenleyen:
Genç futbolcu Avrupa'nın radarında! Arda Güler'in serbest kalma bedeli belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç futbolcusu Arda Güler sarı lacivertlilerle yeni sözleşme imzaladı, serbest kalma bedelini de sözleşmesine ekledi. Geleceğin yıldız adaylarından görülen genç ismi kadrosuna katmak isteyen kesenin ağzını açacak.

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da beklentilerin altında kalan Fenerbahçe, gelecek için yapılanmasını sürdürüyor. Kadrosundaki 6 genç isimle sözleşme imzalayan ve kadrosunu bu isimler üzerine kurmayı planlayan sarı lacivertlilerde en çok dikkat çeken isim ise 17 yaşındaki Arda Güler.

Forma şansı bulduğu kısa sürede gösterdiği performansla hem Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken hem de taraftarların gönlünde taht kuran genç isim, imzaladığı 3 yıllık sözleşmeye serbest kalma bedelini de ekledi.

SERBEST KALMA BEDELİ 30 MİLYON EURO

Takvim'in haberine göre; Arda Güler'in serbest kalma bedeli 30 milyon Euro olarak tespit edildi. Bu parayı veren kulüp, Arda ile de anlaşması durumunda Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturmadan 17 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilecek. Bu arada Arda Güler ile ilgili olarak önemli bir gelişmenin yaşandığı da gelen haberler arasında yer alıyor.

AVRUPA ARDA'NIN PEŞİNDE

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri milli aranın ardından Arda Güler'i izlemek için hem İstanbul'a hem de Fenerbahçe'nin deplasman maçlarını oynayacağı şehirlere akın edecek. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ilgiyi üzerine çeken Arda'nın mental olarak baskı altına girmemesi için teknik ekibin yoğun mesai harcadığı, oyuncu ile bire bir görüşmeler yaptığı ifade ediliyor.

TARAFTAR ARDA'YI 11'DE İSTİYOR

Bu sezon Süper Lig'de 6 maça çıkan Arda 1 gol, 2 asist üretti. Avrupa'da çıktığı 4 maçta ise 2 asisti olan 17 yaşındaki yıldız, son olarak Alanya maçında oyuna sonradan girip gol atmıştı.

Fenerbahçe taraftarları ise sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda Arda Güler'i artık ilk 11'de görmek istediklerini belirtiyorlar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...