Gekas Konya'dan kaçtı iddialarına cevap geldi

Gekas Konya'dan kaçtı iddialarına cevap geldi

SPOR Haberleri

Theofanis Gekas'ın Torku Konyaspor'dan ayrılacağı yönündeki iddialara kulüp basın sözcüsü Güven Öten cevap verdi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker ile yolların ayrılmasının ardından Mesut Bakkal ile anlaşan Torku Konyaspor'da bu gelişmenin ardından Yunan golcü Theofanis Gekas'ın mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddialarına cevap geldi.
Samsunspor'dan öğrencisi olan Theofanis Gekas'ı daha önce eleştiren Mesut Bakkal'ın Konyaspor ile anlaşmasının ardından Yunan yıldızın takımdan ayrıldığı iddialarını basın sözcüsü Güven Öten yalanladı. Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, "Gekas ile yeni teknik direktörümüz Mesut Bakkal arasında bir problem yok. Gekas, Konya'da gayet mutlu, şehri terk ettiği iddiaları da asılsız. Bizden sadece otel değişikliği talebi oldu. Kendisi Konyaspor'a en iyi katkıyı yapmak istiyor. Ayrıca Mesut hocamızla da görüştüler. Aralarında bir problem söz konusu değil" açıklamasını yaptı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...