Gedson Fernandes Karagümrük-Beşiktaş maçında "bilerek sarı kart gördü" eleştirilerine cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gedson Fernandes Karagümrük-Beşiktaş maçında "bilerek sarı kart gördü" eleştirilerine cevap verdi
SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, Karagümrük maçının 90+7. dakikasında sarı kart görüp Sivasspor maçında cezalı duruma düşmüştü. 24 yaşındaki orta saha, bilerek kart gördüğü eleştirilerine yanıt verdi. 

Beşiktaş Süper Lig'in 22. haftasında dün Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak 5 maçlık galibiyet serisinin sonuna gelmişti.

90+7'de hakem Ali Şansalan'a temas ederek sarı kart gören Gedson Fernandes, sosyal medaya hesabından paylaşım yaptı:

"KAZANMA HIRSIMA YENİK DÜŞTÜM"

"Taraftarımızın böyle iddialara kulak asmamasını rica ediyorum. Dün gördüğüm sarı kart ile ilgili gerçeklikten uzak yorumlara şahit oldum. Bunlar tabii ki doğru değil. Sarı kartı elbette görmemeliydim ancak bu tamamen kazanma hırsına yenik düşmemle alakalıydı. Elimde olsa her maç oynamak isterim. Ben, hedefleri olan profesyonel bir futbolcuyum. Taraftarımızın böyle iddialara kulak asmamasını rica ediyorum."

Gedson Fernandes'den taraftarlara mesaj

https://twitter.com/Besiktas/status/1620747470027505664   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...