Gaziantepspor Torku Konyaspor, maç sonrası değerlendirmeler

/ Kaynak: İHA
Gaziantepspor Torku Konyaspor, maç sonrası değerlendirmeler

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantepspor kendi sahasında, Torku Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, her iki takımının da iyi mücadele ettiğini belirterek, "Kazanma adına futbolun bütün bireysel yeteneklerini sergilediler. Sonucunda bol gollü, puanların paylaşıldığı bir maç oldu. Özellikle son 20 dakikada Konyaspor'un daha atak oynama isteği, arzusu olacağını biliyorduk. Bundan önceki maçta da aynı oyunu sergilemişlerdi. Önlem olsun diye orta sahaya takviye yaparak. Hem topun bizde kalmasını hem de istediğimiz sonucu almak istedik. Ama maalesef yediğimiz arka, arka goller ile beraberliği yakaladık. Zevkli, çekişmeli bir maç oldu. Futbolcularımın hepsini kutluyorum. Sonucunda alınan puan puandır. Lig maratonu uzundur. Bu maratonda belli handikaplar yaşayacağız. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi. Gaziantepsporlu oyuncu Ekrem ise maç öncesi üç puanı almayı istedikleri belirterek, "Bugün üç puan istiyorduk. Maça iyi başladık fakat il yarı erken gol yedik. Ama maçın ilerleyen dakikalarında beraberliği yakaladık. Oyun tabi ki bizim elimizdeydi maç boyunca maçta 3-1 öne geçtik. Ama sonuca ulaşamadık. Bir puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu. Gaziantepsporlu Stilic, maçta iyi oyun sergiledikleri anlatarak, "Maçın ilk 20 dakikasına iyi başlamadık fakat maçın ilerleyen dakikalarından itibaren iyi oyun sergilediğimizi düşünüyorum. İkinci yarıda 3-1 öne geçtik ama Konyaspor maçın son 25'inci dakikasında geri dönüş yaptı. Puan kaybettiğimiz için çok üzgünüm" diye konuştu.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, her iki takımı da tebrik ederek, "Çok güzel bir mücadele oldu diye düşünüyorum. Maça başlamadan önce bizim açımızdan ilk golü bulduktan sonra çocuklara geri çekilmemelerini söyledik. Ama futbolcularımızın geri çekilmesi ile gol yedik. Beraberliği yakaladıktan sonra ikinci yarı dört gol geldi. Üç gol yedikten sonra neredeyse mağlup olacağımızı biran düşündüm ama beraberliği yakaladık. Bizim takım maçta biraz daha ilerde kalmasını bilmeli, biraz daha maçta top yapması gerektiğini düşünüyorum. Bunu yaptıktan sonra inşallah daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi. Torku Konyasporlu oyuncu Selim, zorlu bir maça çıktıklarını ifade ederek, "Maça gelmeden önce maçın ne zorlukta olacağını biliyorduk. Gerçekten bizi kolay bir maçın beklemediğini biliyorduk. Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk gölü bulduk. İlk gol sonrası biz mağlup duruma düştük. Ama maçı bırakmadık. Maçta attığımız goller ile beraberliği yakaladık. Deplasmanda güzel bir puan aldık. Galipte gelebilirdik. Ama gerçekten Gaziantepspor'uda tebrik ediyorum. Güzel bir tabirle başa baş iyi bir mücadele oldu. Deplasmandan bir puan aldık. İnşallah yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Torku Konyasporlu bir diğer oyuncu Ömer ise maçın mücadeleli bir şekilde geçtiği belirterek, "Maçta iyi bir mücadele oldu. Her iki tarafta galip gelebilirdi. Çok pozisyon bulduk, pozisyonlar verdik. Bizim için bir puan güzel oldu. Bu sene ilk deplasman puanımızı aldık. Gaziantepspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...