Gaziantepspor, ikinci hafta da galibiyetle tanışamadı

Gaziantepspor, ikinci hafta da galibiyetle tanışamadı

SPOR Haberleri

Ligin ilk haftasında Galatasaray karşısında mağlup olan Gaziantepspor, MP Antalyaspor karşısında moral aradı ancak maç 0-0 beraberlikle bitti.

Kendi evinde MP Antalyaspor'u ağarlayan Gaziantespor, Galatasaray maçında sergilediği oyuna benzer bir futbol sergiledi. Maçta daha atak olan takım ise MP Antalyaspor oldu. Her iki yarıda da gol olmayınca maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla MP Antalyaspor ikinci maçını da beraberlikle tamamlarken, Gaziantepspor henüz galibiyetle tanışamadı.
Maçın ilk yarısında ufak tefek pozisyonların haricinde vasat bir futbol sergilendi. Her iki takımda ciddi gol pozisyonlarına giremedi. İkinci yarı ise ilk yarının aksine hareketli dakikalara sahne oldu. Her iki takımda birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarının en ilginç anı ise, Hüseyin Sabancı'nın 90+3'te gösterdiği kırmızı kart ve Antalyaspor lehine verdiği penaltı kararı oldu. Yardımcı hakemin uyarmasıyla kararını değişterin Hüseyin Sabancı, penaltı kararını Gaziantepspor lehine bir serbest vuruşa çevirdi. Kırmızı kart ise değişmedi. Maç hakeme karşı protestolarla ve oyuncuların itirazlarıyla son buldu.


İlk Yarıdan Dakikalar
Maç 0-0 beraberlik sona erdi.
90+4 Hüseyin sabancı maçın son düdüğünü çalarak maçı bitirdi.
90+4' Maçta çok ilginç dakikalar yaşandı. Serdar Özbayraktar'ın Anton Ferdinand'a yaptığı hareketin ardından Antalyaspor lehine penaltı noktasına giden hakem Hüseyin Sabancı kararını iptal ederek, Gaziantepspor lehine serbest vuruş verdi.
90+3' Tita'nın kullandığı serbest vuruşta kaleci Karcemarskas topu kontrol etti. Bu sırada ceza alanında Anton Ferdinand ile ikili mücadeleye giren Serdar Özbayraktar yaptığı hareketin ardından Hüseyin Sabancı tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.
90+1' Emrah Başsan saha kenarına gelirken yerine Murat Duruer oyuna girdi.
90' Dördüncü hakem Süleyman Ozay maçın sonuna 3 dakika ilave eden talebesini kaldırdı.
87' Sol kanattan kazanılan kornerinden ön direğe hareketlenen Kemal kafayı vurdu ama top auta gitti.
86' Üst üste köşe vuruşları kullanan Gaziantepspor'da Bekir Ozan Has'ın ortalarında M.P. Antalyaspor savunması başarılı bir şekilde topu karşıladı.
84' Gelişen M.P. Antalyaspor atağında Ismail Aissati pasını Lamine Diarra'ya aktardı. Ceza alanında topla buluşan Diarra kontrolü iyi yapamayınca net bir fırsattan yararlanamadı.
83' Hızlı gelişen Gaziantepspor atağında Haris Medunjanin soldan hareketlenen Serdar Özbayraktar'ı gördü. Rakibinden sıyrılmaya çalışan Serdar topu eliyle önüne alınca Hüseyin Sabancı serbest vuruşu M.P. Antalyaspor lehine verdi.
80' Bekir Ozan'ın sol kanattan yaptığı ortaya kaleci Fornezzi dokunamadı. Ivan Kecojevic'in kafa vuruşu yan ağlarda kaldı.
80' Gaziantepspor'da Cenk'in yerine Serdar Özbayraktar oyuna girdi.
78' Yardımcı hakemle tartışan Gaziantepspor teknik direktörü Bülen Uygun, hakem tarafından tribüne gönderildi.
77' Antalyaspor'da Baros oyundan çıkarken yerine Diarra girdi.
76' Sağ kanatta topla buluşan Emrah ortasını yaptı. Emrah'ın ortasında topu göğsüyle indiren Tita ceza sahası dışına doğru hareketlendi. Kaleyi yoklayan Tita'nın vuruşunda top kaleci Karcemarskas'ın parmaklarını sıyırdıktan sonra direkten geri döndü.
74' Sol kanattan gelişen atakta Emrah, Şenol'u geçemeyince faul yaptı. Hüseyin Sabancı'nın faul çaldığı bu pozisyonda avantaja oynatmasını bekleyen Gaziantepsporlu oyuncular hakeme itiraz etti.
72' Şenol'un ortasını kontrol eden kaleci Fornezzi yaptığı hatayla büyük tehlike oluşturdu. Fornezzi'nin hatasını değerlendiren Medunjanin, fırsatı iyi değerlendiremeyerek kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.
69' Samet Aybaba oyuna müdahale ederek, orta sahadan İbrahim Dağaşan'ın yerine Nacho Insa'yı oyuna dahil etti.
69' Gaziantepspor atağında, ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Muhammet şutunu attı. Top kale direğinin yanından auta çıktı.
67' Milan Baros'a arkadan sert müdahale yapan Kecojevic sarı kart gördü.
63' Emrah, orta alanda Muhammet'e yaptığı faul sonrası sarı kartla cezalandırıldı.
60' Şenol'un sol kanattan yaptığı orta arka alana açıldı. Sağ kanattan topu alan Mustafa tekrar ceza sahasına orta yaptı. Ortaya hiç bir takım arkadaşı dokunamayınca, Gaziantepspor bu ataktan eli boş döndü.
58' Maçtaki ilk oyuncu değişikliği Gaziantepspor'dan geldi. Sernas'ın yerine Mustafa girerken, Turgut'un yerine de Muhammet girdi.
56' Ceza sahasının sağ çaprazından sert bir şut çeken Emrah, kaleyi bulamadı. Top kaleye paralel bir şekilde dışarı çıktı.
56' Kazanılan köşe vuruşunu kullanan Emrah, topu savunmaya nişanladı. Dönen topa ceza sahası dışından vuran Tita'nın şutu kaleyi bulmadı.
55' Sağ kanatta topla buluşan Aissati pasını Baros'a aktardı. Rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına giren Baros, sağ çaprazdan kaleye şutunu çekti. Kaleci Karcemarskas topu kurtararak gole izin vermedi.
51' Tita'nın ceza sahasının dışından vurduğu şutu, kaleci Karcemarskas sol köşeden çeldi.
51' Sağ taç çizgisine yakın nokta topla buluşan Sernas, ortayı kötü yapınca top dışarı çıktı. nbsp;
48' Emrah Başsan'ın ceza yayının gerisinden attığı şut defanstan geri döndü.
47' Milan Baros'a yapılan müdahale neticesinde, Antalyaspor serbest vuruş kazandı. Tita'nın kullandığı serbest vuruşu Gaziantepspor defansı başarıyla karşıladı.
46' Maçın ikinci yarısı Antalyasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.


İkinci Yarıdan Dakikalar
45+1' Hakem Hüseyin Sabancı, düdüğünü çaldı ve ilk yarının 0-0 beraberlikle bittiğini ilan etti.
45' Medunjanin'in ceza sahası dışından gelişine yaptığı şut direk auta çıktı.
45' Maçın ilk yarısına 1 dakikalık uzatma eklendi.
45' İbrahim Dağaşan'ın ceza sahasının dışından attığı şut üstten auta çıktı.
43' Mehmet Sedef'in soldan yaptığı ortayı, Milan Baros'dan önce kaleci Fornezzi topu kontrol etti.
42' Hüseyi Sabancı, kendisine itirazlarda bulunan Turgut'a, çok konuşuyorsun işareti yaparak sarı kart gösterdi.
42' Medunjanin sol kanattan kullandığı korneri, Taşkın ile paslaşarak kullandı. Taşkın'ın yaptığı orta ise direk takım arkadaşlarıyla buluşmadan direk auta çıktı.
40' Hava mücadelesi sırasında Milan Baros, Kemal'a faul yaptı.
38' Gaziantepspor'dan Şenol'un soldan yaptığı orta savunma tarafından karşılandı. Dönen topu alan Bekir Ozan, gelişine kaleye şutunu çekti ama top auta çıktı.
33' Antalyaspor'un kazandığı serbest atışı Cenk direk kaleye gönderdi. Kaleci Karcemarskas topu karşıladı. Pozisyonun devamında ise hakem, Emre için ofsayt bayrağı kaldırdı.
32' Çek golcü Milan Baros'un ceza sahasının dışından yaptığı şut savunmadan geri döndü.
31' Antalyaspor'un savunmasının arkasına atılan topa Cenk hareketlendi. Cenk topu kurtardı fakat hakem Hüseyin Sabancı, topu kurtarırken Emre'ye faul yaptığını belirledi. Cenk'in itirazları netice vermedi.
28' Tita topu ceza sahasına çevirmeye çalışırken, savunmanın müdahalesiyle başarılı olamadı.
25' Maç orta saha mücadelesiyle devam ederken her iki takımda zevkli bir futbol ortaya koyamıyor.
21' Bekir Ozan orta sahadan pasını Sernas'a verdi. Sernas uzak mesafeden vuruşu yaptı. Bu zayıf vuruş kalecinin kontrolünde yandan auta çıktı.
18' Hava topu mücadelesinde Bekir Ozan, Serkan Balcı'ya faul yapıyor. Bu pozisyonda Serkan hafif sakatlık geçirdi.
16' Antalyaspor'un atağında Aissati ceza sahasına girerek çizgiye indi. Aissati'nin içeri çevirdiği top, Karcemarskas'ın yumruklarıyla uzaklaştırıldı.
15' Tita'nın ceza sahasının dışından sağ ayağıyla yaptığı şut defanstan geri döndü.
14' Sol kanattan kazanılan korneri Medunjanin kullandı. Yapılan ortayı Antalyaspor savunması uzaklaştırıyor.
13' Tita, Bekir Ozan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Hüseyin Sabancı faulü belirledi.
10' Gelişen Gaziantepspor atağında, Sernas sağ kanatta topla buluştu ve ortasını yaptı. Bu ortayı Antalyaspor'dan Ferdinand karşıladı.
7' Gaziantepspor'un kazandığı köşe vuruşunu, Tita sol kanattan kullandı ve top Antalyaspor defansında kaldı.
1' Hakem Hüseyin Sabancı'nın ilk düdüğüyle maç başladı. Başlama vuruşunu Gaziantesporlu oyuncular yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...