Gaziantep FK savunmasını Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou'yla güçlendirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gaziantep FK savunmasını Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou'yla güçlendirdi

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Süper Lig'de sezona 4'te 0'la başladıktan sonra teknik direktör değişikliğine giden Gaziantep FK savunmasını Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou'yla güçlendirdi. Kırmızı-Siyahlılar'da teknik direktörlüğe Erdal Güneş'in ardından Rumen çalıştırıcı Sumudica yeniden getirilmişti.

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Yunanistan'ın Aris Selanik takımında forma giyen serbest oyuncu statüsündeki 33 yaşındaki Nicolas N'Koulou'yu 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Gaziantep Futbol Kulübü, savunma bölgesini tecrübeli bir isimle güçlendirdi. Kırmızı-Siyahlılar, son olarak Yunanistan'ın Aris takımında forma giyen Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou'yu kadrosuna kattı.

Kariyerinde Kadji Sports, Monaco, Marsilya, Olimpik Lyon, Watford, Torino ve Aris Selanik gibi takımlarda forma giyen Nicolas N'Koulou ile bir yıllık resmi sözleşme imzalandı.

SERBEST STATÜDEYDİ

33 yaşındaki oyuncunun transferiyle ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, Kamerunlu defans oyuncusu Nicolas N'Koulou ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Nicolas N'Koulou, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz, yönetim kurulu üyelerimiz İdris Kalkan ve Halil Demir'in de katılımıyla kendisini kulübümüze bağlayacak resmi sözleşmeye imza attı. N'Koulou'ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/GaziantepFK/status/1701235505646477809

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...