Gareth Bale'de mutlu son

Gareth Bale'de mutlu son

SPOR Haberleri

Real Madrid'in uzun süredir peşinden koştuğu Tottenhamlı yıldız Gareth Bale için 99 milyon Euro'ya Tottenham ile anlaştı.

Avrupa transfer piyasasının bir numaralı gündem maddesi Gareth Bale'de, İspanyol ekibi Real Madrid mutlu sona ulaştı. Transfer döneminin başından beri Galli yıldızı takımına katmak için girişimlerini sürdüren Eflatun-Beyazlılar'ın, oyuncunun takımı Tottenham'la 99 milyon Euro'ya (263 milyon TL) anlaşma sağladığı konuşuluyor. İspanya'da Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesinin haberine göre, Real'in Başkanı Florentino Perez'in, transfer konusunda Tottenham'la anlaşma sağladığı ve anlaşmanın resmi ağızdan her an açıklanabileceği öğrenildi. nbsp;Bale için Tottenham'ın kapısını transfer sezonunu başından beri birçok değişik teklifle çalan Eflatun-Beyazlılar, birkaç oyuncusunu da Galli yıldız için takasta kullanmak istemiş ancak Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin bu duruma olumsuz bakması üzerine işler değişmişti. Öte yandan Bale'in Real Madrid'e transferi yeni bir rekor olarak dünya futbol tarihinde adını zirveye yazdıracak. 2009 yılında İngiliz ekibi Manchester United'tan 94 milyon Euro bedelle Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak dünyanın en pahalı anlaşmasına imza atan Real, Bale'la beraber kendisinde olan rekoru geliştirecek. Ada ekibi Tottenham formasıyla geçen sezon 44 kez sahaya çıkan Gareth Bale, bu karşılaşmalarda 26 kez rakip fileleri sarsmış ve 15 de asist yapmıştı.. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...