Garanti Koza WTA Tournament Of Champions Sofia sona erdi

/ Kaynak: AA
Garanti Koza WTA Tournament Of Champions Sofia sona erdi

SPOR Haberleri  / AA

Başkent Sofya'nın Arena Armeetz salonunda düzenlenen "Garanti Koza WTA Tournament Of Champions Sofia" tenis turnuvası sona erdi.

Turnuvanın final maçında üç seti 2-6, 6-2 ve 6-2 olarak tamamlayan Romen Simona Halep, Avustralyalı rakibi Samantha Sostur'u yenmeyi başardı. Yaklaşık 10 bin kişinin heyecanla izlediği final maçının sonunda Halep, turnuvadan 270 bin dolarlık çekle ayrılmadan önce dakikalarca alkışlandı. Turnuvanın ana sponsoru Garanti Koza'nın Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, binlerce izleyicinin alkışını alan Halep'e kupaya takdim etti. Baykal, gerek turnuvaya katılan tenis yıldızlarının gerekse onları izleyen seyircilerin heyecanına büyük bir mutlulukla katıldığını, olumlu enerji veren güzel bir turnuvanın sponsorluğunu yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Törene katılan Bulgaristan Tenis Federasyonu Başkanı Stefan Tzvetkov, turnuva birincisi Halep ve Avustralyalı rakibi Sostur'u tebrik ederek çiçek verdi. Baykal, Garanti Koza'nın, Bulgar tenisine destek vererek aynı zamanda Sofya'da dev bir altyapı projesinin önümüzdeki yılın Mart ayında temelini atmaya hazırladığını belirtti. Romen tenisçi Halep de bir sezonda 6 önemli ödül alarak, güzel bir dönemin içinde olduğunu, Sofya'dan 375 puanla ayrılacağını söyledi. Turnuvanın final maçını izleyen Bulgaristan Olimpiyat Komitesi Başkanı Stefka Kostadinova, Romanya Spor Bakanı Nikolae Baniçoyü, Romanya Tenis Federasyonu Başkanı Djeordje Kosak da finalistleri tebrik etti. Bulgaristan Tenis Federasyonu Başkanı Stefan Tzvetkov, 750 bin dolar para ödüllü turnuvanın ana sponsoru olan Garanti Koza heyetini ziyaret ederek, verdikleri destek için kendilerine teşekkür etti. Samimi bir sohbet ortamında geçen görüşmede Tzvetanov, "Garanti Koza ile son derece verimli bir iş birliği yaparken, aynı zamanda son derece mutluluk verici bir destek aldık" dedi. Garanti koza ile bir dostluk ilişkisi kurduklarını belirten Tvetanov, "Şükürler olsun, onlar bizlere maddi anlamda yardım ettiler, biz de turnuva sırasında Bulgaristan'da havanın güneşli olması, konuklarımızın başkent Sofya'da güzel vakit geçirmeleri için çaba gösterdik" diye konuştu.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...