Gana'yla yapılan hazırlık maçı bardağı taşırdı

Gana'yla yapılan hazırlık maçı bardağı taşırdı

SPOR Haberleri

Gana karşısındaki hazırlık maçında 2-0 galibiyetten beraberliğe düşülmesi Abdullah Avcı için bardağı taşıran son damla oldu.

FIFA 2014 elemelerindeki kötü tablo ve gruptan çıkma şansının pamuk ipliğine bağlı olması sonrasında Gana karşısındaki hazırlık maçında 2-0 galibiyetten beraberliğe düşülmesi bardağı taşıran son damla oldu. Teknik Direktör Abdullah Avcı için 'görevinin başındadır' açıklaması yapan TFF bir yandan Fatih Terim ismi üzerinde çalışma başlattı. Her ne kadar Göksel Gümüşdağ 'Milli Takım konusu açılmadı' dese de bu ismin Florya'da Terim'le görüşmesi Avcı'nın istifasını getirdi.2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinin bitiminde Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'in yerine getirilen Abdullah Avcı ile 6'sı resmi, 12'i özel olmak üzere 18 maç yapan milliler, bunlardan 6'sını kazandı, 8'ini kaybetti, 4 maçta da berabere kaldı. Avcı yönetimindeki maçlarda 26 defa fileleri havalandıran ay-yıldızlı ekip, kalesinde aynı sayıda gol gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...