Galler'i Bale bile kurtaramadı

/ Kaynak: AA
Galler'i Bale bile kurtaramadı

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid'e 100 milyon avroluk rekor transfer ücretiyle geçen Galli futbolcu Gareth Bale, takımının Sırbistan'a 3-0 mağlup olmasını engelleyemedi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımı Real Madrid'e 100 milyon avroluk rekor transfer ücretiyle geçen Galli futbolcu Gareth Bale, takımının 2014 Dünya Kupası elemelerinde Sırbistan'a 3-0 mağlup olmasını engelleyemedi. nbsp;Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası elemelerinde Sırbistan ile karşılaşan Galler'de kasığındaki sakatlık nedeniyle yedek soyundurulan Bale, 58. dakikada dahil olduğu maçta varlık gösteremedi. nbsp;Tottenham'dan rekor transfer ücretiyle La Liga takımına geçen ve son haftalarda adından sıkça söz ettiren Bale, o dakikaya kadar 3-0 geride olan takımının şansını döndüremedi. nbsp;Galler Milli Takımı Teknik Direktörü Chris Coleman, Bale'in maça girmesiyle ilgili, "Maçın sonucu belli olsa da Bale takımı canlandırdı, taraftarları coşturdu" diye konuştu. nbsp;Sırbistan'ın gollerini 8. dakikada Filip Djordevic, 38. dakikada Aleksander Kolarov, 55. dakikada ise Lazar Markovic kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...