Galibiyete kayıtsız kalamadı: İlkay Gündoğan'dan Galatasaray yorumu

Düzenleyen:
Galibiyete kayıtsız kalamadı: İlkay Gündoğan'dan Galatasaray yorumu

SPOR Haberleri

Manchester City'nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-2 yendiği karşılaşma sonrası sarı kırmızılıların galibiyet paylaşımına aslan ve alev emojisi bıraktı. Yoruma kısa süre içerisinde beğeni yağdı.

Galatasaray, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Göztepe karşısında nefesleri kesen bir galibiyet aldı. 3'üncü dakikada öne geçen Galatasaray, 45+1 ve 70'inci dakikalarda Göztepe'nin penaltıdan bulduğu gollerle 2-1 geriye düştü. 87'nci ve 90+9'uncu dakikalarda penaltılardan gol bulan deplasman ekibi, karşılaşmadan son anda bulduğu gollerle 3-2 galip ayrıldı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Tam 4 penaltının kullanıldığı karşılaşmadan Galatasaray'ın galibiyetle ayrılması ile taraftarlar büyük mutluluk yaşarken sosyal medya da adeta yıkıldı. Manchester City'nin yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan da Galatasaray'ın galibiyetine kayıtsız kalamadı.

İLKAY GÜNDOĞAN'DAN SÜRPRİZ YORUM

6 haftalık galibiyet hasretini sona erdiren sarı kırmızılıların Instagram paylaşımına yapılan sürpriz yorum taraftarları heyecanlandırdı. Galatasaray taraftarı olduğunu çok fazla belirtmeyen dünyaca ünlü yıldız, Aslan'ın sosyal medya hesabından maç ile ilgili yaptığı paylaşıma aslan ve alev emojileri bıraktı. Gündoğan'ın yorumu büyük beğeni aldı.

Bu yorum, bazı taraftarlar tarafından önümüzdeki sezon Manchester City ile olan sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun Türkiye'ye geri dönüş mesajı olarak yorumlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...