'Galatasaray'sız yarış olmaz'

/ Kaynak: Fotomaç
'Galatasaray'sız yarış olmaz'

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Son 5 maçta aklımızda olmayan puanlar kaybettik. Önümüzde zor bir tablo var ancak kazanarak yolumuza devam edeceğiz

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Yarışın içinde biz olmazsak bu yarış olmaz" diyerek ikinci yarı için iddialı konuştu. Antalya'da açıklamalarda bulunan Denizli ligdeki yarış için, "Galatasaray bu yarışın içinde olacaktır. Yarışın içinde biz olmazsak bu yarış olmaz. Bizim adımıza kolay bir yarış değil. Önümüzde zor bir tablo var. Son 5 maçta aklımızda olmayan puanlar kaybettik. Biz kazanmak mecburiyetindeyiz. Önümüzdeki dönemde kazanarak devam etmek zorundayız" diye konuştu. 

Hamzaoğlu'na cevap verdi 
Mustafa Denizli, ligde hangi takımı rakip gördükleriyle ilgili bir soru üzerine, "Bunu değerlendirmek mümkün değil. Onların hemen yanlarında, arkalarında olmak bizim için önemli. 40 gün içerisinde 11 maçımız var ve yorucu bir süreç bizi bekliyor. Kendimizi hem fiziken hem de mental olarak bu yolculuğun içinde tutmak zorundayız" açıklamasını yaptı. Denizli, Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın şampiyon olamayacağıyla ilgili sözlerine ise, "Mutlaka ortam itibariyle hocaya bir soru sorulmuştur ve cevaplamış, düşüncesini söylemiştir. Düşüncesi için eleştirmem doğru değil" ifadesini kullandı. 

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...